Presentació

Un nou espectacle que suma la màgia del Nadal, el Circ de Qualitat i el patinatge sobre gel!

Per a la seva cinquena edició el Gran Circ de Nadal de Girona us proposa un espectacle totalment nou suma 3 elements fascinants: l’encís del Nadal, el Circ de Qualitat i la màgia del patinatge sobre gel! Artistes 100% nous en un espectacle mai vist d’acrobacia al damunt d’una gegantina pista de gel.

Dues hores plenes d’emocions de la mà de les primeres figures circenses sobre gel en un espectacle únic per a gaudir amb els teus. Una cita irrepetible per a riure, gaudir i admirar als principals talents de l’acrobacia al damunt d’una pista de gel gegant en el marc d’un pavelló reconvertit en circ estable per a l’ocasió!

24 artistes internacionals ofereixen 19 atraccions increïbles davant d’un decorat monumental i amb les últimes tecnologies de so, llum i efectes especials. Un esclat de bellesa pels teus sentits!

Del 25 al 30 de desembre, el Pavelló d’Esports de Fontajau es transforma per cinquena vegada en un gran circ estable capaç d’acollir una costosa producció circense. Vestuari, coreografies, música, efectes especials, neu artificial, pista de gel i decorats transporten a l’espectador al món màgic del Nadal amb un espectacle de qualitat per a tota la família on figuren algunes de les primeres estrelles del món del circ!

I tot amb la garantia dels productors del prestigiós Festival del Circ Elefant d’Or!

Deixaràs que t’ho expliquin?

La sensació de les Festes es diu Gran Circ de Nadal de Girona!!!