La Ciutat

Fotos cedides per l’Ajuntament de Girona (autor: Toni Vilches)

Girona és una ciutat a escala humana que té, però, l’atractiu de les grans ciutats. Es pot passejar tranquil·lament per la ciutat històrica i visitar-ne els monuments i museus, i es pot badar còmodament pels carrers i places gaudint dels serveis turístics, l’oferta cultural, els festivals, els restaurants… Aprofiteu-vos-en en qualsevol moment de l’any i, si podeu, veniu més d’una vegada, perquè la ciutat és viva i sempre té sorpreses per oferir-vos.

Girona per Nadal
Per Nadal la ciutat s’il·lumina per posar llum a tots els somnis i desplega una extensa programació d’activitats pensades especialment per a les famílies i per als més menuts, grans protagonistes d’aquests dies.

L’encesa dels llums de Nadal dóna el tret de sortida a mercats i fires nadalenques que des de la Rambla fins a la Plaça de la Independència passant pel carrer del Carme i el Pont de Pedra ofereixen els més atractius productes artesanals, objectes de regal, fanals, arbres de Nadal o figures com les de la tradicional Mostra de pessebres a la Carbonera. Cantades de nadales en carrers i places, quines, sardanes, cagations o l’arribada dels Reis d’Orient omplen de color unes diades especials.

Tot programat per a fer que d’aquestes festes en tinguem un record entranyable. Són dies de retrobament, de carrers il·luminats, de seure a taula en família… i ara també de gaudir plegats d’un dels millors espectacles de circ que mai hagis vist: El Gran Circ de Nadal de Girona – ORIENT! T’hi esperem!

Per a conèixer les activitats nadalenques que t’ofereix Girona clica aquí: www.girona.cat/turisme